Gifteklare Gitte

Download pdf

Download profilbeskrivelse som pdf-fil

Del profil

Send profillink til andre

Festpakke

Har I brug for en samlet festpakke til jeres arrangement?
Læs mere

 

Gifteklare Gitte - hun er klar på hvem som helst.

Gitte Madsen, også af venner kaldt: ”gifteklare” Gitte, er fest fotograf og rykker ud med en utrolig entusiasme når hun skal på job.

Gitte er en smule småklumset og kikset, men utrolig sød. Gæsterne kan ikke undgå at smile og tænke sit, når Gitte finder kamera og stativ frem og gør klar til at tage billeder af festens gæster. Uanset arrangement, er Gitte overbevist om, at gæsterne er inviteret til Bryllup…

I løbet af kort tid afslører Gittes meget ligefremme facon, og hun flytter gerne rundt på folk, som hun nu lige syntes de vil klæde hinanden bedst.

Hun er særdeles romantisk og har især øje for at få sat folk op i de helt klassiske bryllupspositurer: ”kys under bordet” eller ”snup strømpebåndet”!

I tasken findes der også yndige Brude-hårbånd med stofroser og fjer, som elegant pynter på gæsterne.

Gittes allerhøjeste ønske er en dag selv at ende som brud, og hvem ved, om der liiiige skulle være en frisk gut blandt gæsterne, der vil træde til som fotomodel for Gittes drømmebillede?

Til det store fællesbillede kan Gitte da heller ikke holde skansen mere og finder sin Lilly kjole frem... og gerne en brudevals, hvis den ”udkårne” mand er blandt de friske.

------------------

Info om showet:

Fotografen Gitte laver komik i ca. en times tid med indlagte pauser, så lattermusklerne kan få lidt ro indimellem.

Udover et meget morsomt komikfotograf show får kunden efter festen tilsendt en cd-rom med de billeder, som Gitte har taget. Billederne er uredigeret og med lattergaranti.

Showet tager udgangspunkt i gæsterne og deres reaktioner, således former underholdningen sig efter latterbrøl og folks personlige grænser. Bag gifteklare Gitte findes en professionel skuespiller Dorthe Panch, som hele tiden har fingeren på pulsen og følger publikum.

   Klik her for at gå til udvidet beskrivelse
Den letteste vej til booking er den direkte kontakt:

Ring os på 8616 0044 og book direkte eller få hurtigt svar på dine spørgsmål.

Du kan også sende os en mail på:

info@himmelstrupogco.dk